Mit navn er Lucy Barton - Elizabeth Strout

Mit navn er Lucy Barton

By Elizabeth Strout

  • Release Date: 2017-04-20
  • Genre: Historical
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Mit navn er Lucy Barton by Elizabeth Strout epub - ebook - audiobook

Read book description and reviews bellow

Lucy Barton har svært ved at genvinde kræfterne efter en blindtarmsoperation. Hendes mor, som hun ikke har talt med i næsten tyve år, kommer og besøger hende på hospitalet på Manhattan. Småsladder om familie og bekendte fra den lille by i Illinois, hvor Lucy er vokset op, bringer dem lidt tættere på hinanden, men lige under overfladen syder de konflikter og længsler, der har formet hele Lucys tilværelse: hendes flugt fra en plaget opvækst, drømmen om at blive forfatter, hendes ægteskab, kærligheden til de to døtre.

Mit navn er Lucy Barton er et lavmælt og skarpt kvindeportræt; et usentimentalt blik ind i en ussel og fattigdomsramt barndom i det amerikanske Midtvesten, og en livsklog og bevægende fortælling om forholdet mellem en mor og en datter.

tags: Mit navn er Lucy Barton by Elizabeth Strout eBOOK; Mit navn er Lucy Barton ePUB; Mit navn er Lucy Barton book review; Mit navn er Lucy Barton book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Mit navn er Lucy Barton Audiobook; Elizabeth Strout; Historical books; books to read Mit navn er Lucy Barton.

User Comments