Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen - Peter Hovmand

Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen

By Peter Hovmand

  • Release Date: 2010-04-01
  • Genre: Biographies & Memoirs
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen by Peter Hovmand epub - ebook - audiobook

Read book description and reviews bellow

Peter Hovmand meldte sig som 18-årig til Fremmedlegionen. Han gennemførte rekrutuddannelsen som den tredjebedste på sit hold og blev derefter optaget i faldskærmstropperne. I bogen beskriver han den hårde og til tider umenneskelige træning og behandling rekrutterne udsættes for. 

TIL DET YDERSTE fortæller i skarpe og præcise billeder om en tilværelse af træning, tæsk, ydmygelser, hunger og kammeratskab hos en flok unge mænd, der tvinges ud i de yderste hjørmer af den menneskelige eksistens.
- Politiken

Bogens styrke er det selvoplevede, der udmåler afstanden mellem legionens svulstige æreskodeks og den ufatteligt rå virkelighed - og gør det på loyal vis. Det er stærk tobak.
- Weekendavisen

tags: Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen by Peter Hovmand eBOOK; Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen ePUB; Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen book review; Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen book summary; book recommendations; book review blog; book summary website; Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen Audiobook; Peter Hovmand; Biographies & Memoirs books; books to read Til det yderste - rekrut i Fremmedlegionen.

User Comments